Pol Boucherie

Dierenarts Pol Boucherie zag in 1963 het levenslicht te Izegem. Hij studeerde af aan de Rijksuniversiteit Gent, in jaargang 1987. Na enige tijd de taak van vrije assistent op zich te hebben genomen op de dienst kleine huisdieren, startte hij in 1989 een zelfstandige praktijk in de Stuivenbergstraat te Izegem. In 1998 opende hij een gloednieuwe praktijk in de Oekensestraat 78, eveneens te Izegem. Deze praktijk, waar Pol tot op heden zijn professionele activiteiten stelt, mag omschreven worden als modern. U kunt er immers terecht voor ondermeer digitale radiologie, echografie, chirurgie met inhalatieanesthesie,...

Pol behandelt uitsluitend kleine huisdieren, hoofdzakelijk hond, kat en konijn. Hij legt zich extra toe op de dermatologie en de chirurgie. Daarnaast volgt hij reeds jaren bijscholing in binnen- en buitenland. Hij kan dus op enige ervaring rekenen.

De praktijk verkoopt alle medische voedingen, alsook voedingssupplementen voor gewrichten et cetera. Deze kunnen dagelijks tijdens de spreekuren worden afgehaald via een aparte wachtnis. Iedere namiddag wordt er op weekdagen geopereerd. Hierbij is de mogelijkheid voorzien om, voorafgaandelijk aan de operatie, uw dier bij te staan tijdens de verdoving. In de praktijk is er bovendien een verwarmde hospitalisatieruimte, waar uw dier in alle rust onder permanente camerabewaking kan ontwaken. Daarnaast beschikt de praktijk over een ruime afgesloten parking, alsook een hondentoilet.

Pol wordt in de praktijk bijgestaan door Katrien De Vlieghere, die zowel zijn professionele partner als zijn echtgenote is. Katrien verzorgt de administratie en de receptie. Zij zorgt voor het onthaal van de klanten en assisteert bij chirurgische ingrepen. Zij is hoofdzakelijk werkzaam in de aparte wachtnis, waar ze de medische voeding bezorgt aan de klanten. Samen wensen ze u van harte welkom in hun gezelschapsdierenpraktijk.